Novinka

ZooZoom 1/2020

ZooZoom 1/2020

Po krátké odmlce je tady opět další číslo ZooZoomu. Přiblížíme dění v zoo za uplynulého půl roku, představíme i letošní novinky. Hezké počtení!

První číslo letošního ZooZoomu je tady! Představíme Vám novinky v areálu, nabídneme setkání s gaury, ukážeme, jak roste mládě mravenečníka velkého, a taky se podělíme o radostnou novinu u slonů. Pestrý koktejl zpráv a informací ze zlínské zoo si můžete stáhnout zde.

6.07. Sdílet článek

Mohlo by vás zajímat

čtěte TAKÉ

6 mláďat kapybar

Rodinná skupina kapybar, největších hlodavců na světě, se na začátku dubna rozrostla hned o šest mláďat. Jedná se o nejpočetnější odchov v historii zlínské zoo. Přijeďte se podívat!

Objevte nové věci

Mohlo by vás zajímat

Dvě první místa v soutěži Bílý slon

Zoo Zlín získala dvě první místa v soutěži Bílý slon - za odchov dvojzoborožců indických v kategorii Ptáci a za pavilon slonů afrických v Karibuni v kategorii Stavba roku. Slavíme!

Objevte nové věci

Odborníci nesouhlasí se změnami v zákoně o zoologických zahradách

V Senátu v pátek 3. května proběhl kulatý stůl k novele zákona o zoologických zahradách, kterou připravuje ministerstvo životního prostředí. S novelou zákona odborníci nesouhlasí.

Objevte nové věci

Květen v Zoo Zlín

Květen je ve zlínské zoo nádherný, přijeďte se podívat! Areál rozzářily stovky kvetoucích rostlin a keřů, během víkendů nabízíme také komentované krmení.

Objevte nové věci
© 2021 Zoo Zlín